Welkom op mijn vernieuwde website!

“Als jij voor jezelf gaat beginnen, zal ik je website doen”, zei Tim van Houten eind 2006.  Al die jaren is hij mijn webmaster geweest. Tim, bedankt!

Inmiddels hebben we WordPress;  hier kan een ‘dummy’ zoals ik zelf mee werken.  Alleen… de website máken… , dat lukte me niet. In november diende zich een mooie oplossing voor dit probleem aan. Door een donatie aan de crowdfundingactie van Starters4Communities, ‘verdiende’ ik de hulp van één van de Starters bij het maken van een WordPress-website. Precies wat ik nodig had! Een win-win situatie. Sharon Vos leverde vorige week deze website op, waar ik nu zelf mee verder kan. Sharon, dank je wel!

Dordrecht, 19 februari 2017

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *